Bursa’da IPARD III tanıtım toplantısı yapıldı

28 March Tuesday, 2023
Tarım Reformu Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen "IPARD III Tanıtım ve Bilgilendirme Faaliyetleri için Teknik Destek Projesi" kapsamında Bursa' da bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Bursa’da IPARD III tanıtım toplantısı yapıldı
Haber: Bursa İl Enformasyon
 
Bursa’da IPARD III Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı tamamlandı.

Tarım Reformu Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen  "IPARD III Tanıtım ve Bilgilendirme Faaliyetleri için Teknik Destek Projesi" kapsamında yapılan toplantıda genel müdürlük çalışanları yeni uygulamaların sektör paydaşlarına ve yatırımcılara tanıttı.

Proje bilgilendirmesinde toplantısında konuşma yapan Bursa İl Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Erdoğan Ceylan yeni projelerle üreticinin yanında olacaklarını söyledi.

Toplantıda, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü uzmanlarından Figen Ercan, TKDK Bursa İl Koordinatörü Bilal Tunç ve İl Müdürlüğümüz Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğünde görevli Ziraat Mühendisi Sedat Köseoğlu tarafından yapılan bilgilendirme sunumu yaptı.

TKDK İl Koordinatörlüğü ve İl Müdürlüğümüz ev sahipliğinde yapılan toplantıya Bursa Vali Yardımcısı Mustafa Kılıç, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fethi Yıldız ile Bursa İl Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Erdoğan Ceylan'ın yanı sıra çok sayıda yatırımcı, kurum temsilcileri ve danışmanlık kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
tarım orman ipard toplantı bursa