BURTARIM 2022 başladı

05 October Wednesday, 2022
Bursa 19. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı ile 14. Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı başladı.
BURTARIM 2022 başladı Haber: Bursa İl Enformasyon
 
Türkiye’nin en büyük beş tarım fuarından biri olan BURTARIM 2022 kapılarını açtı.

Bursa 19. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi ile 14. Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarlarını kapsayan BURTARIM ziyaretçilerini Tüyap Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde ağırlıyor.

Açılışta konuşan Vali Yakup Canbolat "Ülkemizin en büyük 5 fuarında biri olan bu fuarın 19'uncusu düzenleniyor. Fuarımızda katılımcı firmalara; ürün ve hizmetleri tanıtıp yeni çözüm ortakları bulma, kurumsal imaj oluşturma, marka değerini ortaya çıkartma, sektöre ilişkin karşılıklı deneyim aktarma olanağı sağlanıyor. Ziyaretçilere ise yeni ürün ve hizmetlerle tanışma, teknolojilerini yenileme, bilgilenme ve yeni iş bağlantılarını kurma olanağı sağlıyor. 19'uncu Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi ile Bursa Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı her geçen gün kendini daha da güncellemektedir. Tarımın ve hayvancılığın gelişmesi, yeni teknolojik gelişmelerle buluşması, ürün kalitesinin artırılması bakımından bu çifte fuarın üreticilerimiz için çok önemli olduğunu düşünmekteyim. Tabii sadece bizim için değil, tüm dünya ve komşu ülkelerimiz için de bu önemlidir. Bu yüzden de fuarlarımızı uluslararası boyuta taşımaktayız. Katılımcıları ilimizde misafir etmenin heyecanını yaşamaktayız.” dedi.

Fuar 8 Ekim Cumartesi akşamına kadar açık olacak.
tarım hayvancılık fuar bursa