Bitkisel üretimde biyoteknik mücadele uygulamaları kapsamında feromon ve tuzaklar, Kahramanmaraş Göksun Ericek'te çiftçilere dağıtıldı.
Dağıtım töreninde konuşan Göksun Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan; her alanda olduğu gibi tarım ve hayvancılık konusundaki çalışmalara tanıklık ettiğini ve memnuniyetini dile getirdi.
Feromon ve tuzakların çiftçilere dağıtımında konuşan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan Emiralioğlu; çevre ve insan sağlığına duyarlı, sürdürülebilir üretimin önemine vurgu yaptı.
Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın da belediye olarak, tarımsal faaliyetlerin içerisinde bulunduklarını ve emeği geçenlere teşekkür etti.
Proje koordinatörü Ziraat Yüksek Mühendisi Sefair Bağcı, Feromon ve tuzakların nasıl kullanılacağı konusunda çiftçilere ayrıntılı bilgi verdi.
Yerli üretim mersin balığından elde edilen havyarın, 2027'de...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Azerbaycan programı...
Devamını Oku ->
Küçükbaş hayvancılık üzerine başarılı projelere imza atan Tarım...
Devamını Oku ->
Nesli tehlike altındaki salep orkidelerini korumak amacıyla...
Devamını Oku ->
5. İstanbul Uluslararası Su Forumu İstanbul’da "Su Dirençliliğini...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Van’da Kırsal’da Bereket...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığı ile Millî Eğitim Bakanlığı tarım...
Devamını Oku ->
Yaz ayları yaklaşırken orman yangınlarına ilişkin tedbirler de...
Devamını Oku ->