Çocukların gözünden ‘Tarım Gündem’

23 April Friday, 2021
Web Tarım Tv’nin ekran klasiği haline gelen, tarım ve hayvancılık sektörünün nabzını günbegün yansıtan Tarım Gündem programı 23 Nisan özel yayını ile izleyicilerle buluştu.
Çocukların gözünden ‘Tarım Gündem’ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Web Tarım Tv ekranlarında da coşkuyla kutlandı.  Web Tarım Tv’de bir ekran klasiği haline gelen ve canlı yayınla her sabah izleyicilerle buluşan ‘Tarım Gündem’ programını bu kez özel yayınla çocuklar sundu.

Programın konukları da Büyük Önder Atatürk’ün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış tarihini armağan ederek bayramla taçlandırdığı çocuklardı.
Sunuculuğunu Elif Şahin’in üstlendiği 23 Nisan Özel Yayınında ülkemiz tarımını ve geleceğimizi ilgilendiren önemli başlıklar çocuk gözüyle ele alındı.
Programda ilk olarak Özge İncediş ve Muhammed İncediş’in anlatımıyla “Gıdanı Koru, Sofrana Sahip Çık” kampanyası tüm yönleriyle değerlendirildi.  Özge ve Muhammed,  çiftçilerin büyük emekleriyle sofralarımıza gelen ürünlere sahip çıkmanın ne denli önemli olduğunu anlattı. Çocuklar israftan kaçınmanın gereklerini bir bir sıraladı.

23 Nisan Özel Yayınının konuklarından Ecrin Kır, Mart ayında tanıtımı yapılan su şurasının önemine değindi. Ecrin, suyun bir ülkenin geleceği için önemini anlattı ve “Tüm dünyada su azalıyor. Bu nedenle suyu israf etmemeliyiz” çağrısında bulundu.

Defne Çelebi ise “Geleceğe Nefes” kampanyasının ülkemiz için öneminden söz etti.  Defne, 11 Kasım’da Türkiye’nin dört bir yanının fidanlarla buluştuğuna vurgu yaparak kırılan rekoru hatırlattı.

Çocukların gözünden ‘Tarım Gündem 23 Nisan Özel Yayını’ izleyenlere keyifli dakikalar yaşatırken geleceğin büyükleri çocuklar için de bayram tadında bir gün ve anı oldu.
tarım gündem 23 nisan ulusal egemenlik çocuk bayramı bakanlık