Bursa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ömer Ceylan, tarımsal işletme danışmanlarının mesaisi olmadığını belirterek, ''Çalışanlarımız gece gündüz demeden üreticinin yanında olacak'' dedi.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik tarafından açıklanan ''Tarımsal İşletme Danışmanlık Sistemi'' Bursa’da uygulanmaya başlandı.
Ömer Ceylan, Tarımsal İşletmelere Danışmanlık hizmetinden yararlanan Karabalçık Mahallesi üreticileri ve mahalle muhtarı Kasım Çiçek ile görüntülü canlı bağlantı kurarak görüştü.
Ceylan, “Sayın Bakanımız Faruk Çelik’in direktifleriyle her işletmeye bir ziraat mühendisi ve bir veteriner hekim görevlendirildi. Danışmanlar, işletmelerin karşılaşacakları zorlukları aşma noktasında işletme sahiplerine yardımda bulunacaklar. Sürekli olarak sahada olacaklar. Bilgilerini işletmelerle paylaşacaklar” dedi.
Anadolu Tarım İşletmesi'ndeki hayvanların kaba yem ihtiyacı tesis...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığının güçlü bilimsel altyapısı tarım lisesi...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü “Bilişim...
Devamını Oku ->
Sektöre bilimsel katkı sunan Giresun'daki Fındık Araştırma...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ahmet Bağcı, Manisa programı...
Devamını Oku ->
Orman yangınlarıyla mücadelede yeni sezon "Yeşil Vatan...
Devamını Oku ->
Kırsalda Bereket Küçükbaşa Destek Projesi 1. Etap sonuçları...
Devamını Oku ->