Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri Bursa’da tamamlandı

11 March Monday, 2024
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda organize edilen Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri etkinliği Bursa'da tamamlandı. Tarım ve Orman Bakanlığının da yer aldığı etkinlikte kurulan stantlardaki uzman kamu personeli vasıtasıyla gençlere sunulan destekler anlatıldı.
Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri Bursa’da tamamlandı
Haber: Bursa İl Enformasyon
 
Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri Bursa’da düzenlendi.

"Geleceğin Burada Devletin Senin Yanında-Gençlerin Hayali Bizlerin Vazifesi" sloganıyla Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlik yoğun ilgi gördü.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda organize edilen Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri’ne Tarım ve Orman Bakanlığı da katıldı.

Açılan stantlar ve bu stantlarda görevlendirilen uzman kamu personeli vasıtasıyla gençlere sunulan destekler anlatıldı.

Etkinlikler; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla, Türkiye Yüzyılı hedefleri kapsamında, millet ve devlet arasındaki iletişimi güçlendirerek, gençlerle devlet arasındaki etkileşimi artırmak için, devlet-millet bütünleşmesi misyonu kapsamında düzenleniyor. Etkinlikle gençlerin, burs alarak eğitimlerine devam etmesi, kamudaki staj ve kariyer fırsatlarından faydalanması ile kredi, teşvik ve hibelerle girişimci olarak kendi işletmelerini kurması hedefleniyor.
tarım orman bursa devlet teşvikleri tanıtım