Başbakan Recep Tayip Erdoğanın tele konferans sistemi ile katıldığı Dicle Kralkızı Barajı Sulama Kanalı açılışını Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker yaptı.
Başbakan Recep Tayip Erdoğanın telekonferans sistemi ile katıldığı sulama kanalı açılışına Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başbakan Erdoğan ve beraberindeki bakanların konuşmalarının ardından telekonferans sistemi ile 112 tesisin açılışı yapıldı.
Bakan Eker açılışta yaptığı konuşmada sulama kanalının Diyarbakır tarımı için çok önemli olduğunu belirtirken bölgenin kalkınmasında, tarımsal gelişiminde çok büyük fonksiyon icra edeceğini söyledi. Eker ayrıca sulama kanalının geri kalan bölümünün 2013 yılı içerisinde tamamlanacağının müjdesini verdi.
Gıdada uygunsuzluğa izin vermeyen ekipler, Antalya'da 275...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Avrupa Birliğince...
Devamını Oku ->
Tarım sigortaları kapsamında kasımda üreticilere 4,2 milyar lira...
Devamını Oku ->
Avrupa Birliğince desteklenen IPARD programıyla 14 yılda 26 bin...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yılın üçüncü çeyreğine...
Devamını Oku ->
Türkiye Tohumcular Birliği Başkan Yardımcısı Kasım Kılıç, Türkiye...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığının destekleri organik tarımı da...
Devamını Oku ->
Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin marka şehirlerinden Diyarbakır’ın...
Devamını Oku ->