Eğitim ve Yayın Dairesinden depremzede çocuklara destek

02 March Thursday, 2023
Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı, Uluslararası Tarımsal Eğitim Merkezi Müdürlüğü misafirhanesinde konaklayan depremzede çocuklara yönelik etkinlikler düzenliyor, moral desteği sağlıyor.
Eğitim ve Yayın Dairesinden depremzede çocuklara destek
Asrın felaketi olarak tanımlanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından evlerini terk etmek zorunda olan aileler kamu kurumlarına ait sosyal tesislerinde konaklamaya başladı.

Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı da, UTEM misafirhanesinde konaklayan misafir çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler düzenliyor. Bu kapsamda düzenlenen ilk etkinlikte çocuklar resim yaptı, oyunlar oynadı.

Çalışmada gönüllü olarak görev alan başkanlık çalışanlarından Berrin İçmeli Korucu, etkinliklerle çocukların güzel vakit geçirmelerini, deprem gündeminden uzaklaştırmayı amaçladıklarını söyledi.

1 ay süreceği belirtilen etkinlikler kapsamında çocuklar için Anıtkabir ziyaretinin yanı sıra TRT, MTA gibi kurumlara da sosyal ve kültürel geziler yapılacak, sanatsal faaliyetler gerçekleştirilecek.

Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığına bağlı sosyal tesislerde toplam 391 depremzede misafir ediliyor.
depremzede kültürel sosyal etkinlik eğitim ve yayın dairesi tarım orman utem