Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, İstanbulda düzenlenen toplantıda Bakanlığın yeni yüzünü tanıttı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, İstanbul'da düzenlenen toplantıda Bakanlığın yeni yüzünü tanıttı.
Bakan Mehdi Eker, Bakanlığın "Yeniden Yapılanma, Yeni Logo, Kurumsal Kimlik ve Yeni Web Sayfası" çalışmalarını, sivil toplum örgütleri ve sektör temsilcilerinin de yer aldığı geniş katılımlı toplantıyla kamuoyuna açıkladı.
Toplantıda konuşan Bakan Eker, Bakanlığın tarihinde ilk defa bir kurumsal kimlik çalışması yapıldığını ve ilk defa kendi yaptığı bir binada hizmet vermeye başladığını söyledi.
Bu gelişmenin Bakanlığın sektöre yaklaşımını göstermesi açısından son derecede önemli ve anlamlı olduğunu dile getiren Eker, evrensel değerler düşünülerek tasarlanan yeni logonun ise tarımın işlevini daha iyi sembolize ettiğini belirtti.
Bakanlığın yeni web sitesine de değinen Bakan Mehdi Eker, sitenin görme engellilerin kullanabileceğin şekilde tasarlandığını belirterek, bunun Türkiye'de bir ilk olduğuna dikkat çekti.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Kars’ta "Güvenli Elektronik...
Devamını Oku ->
Kabuklu fındık alım fiyatı TMO tarafından açıklandı. Alım...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, kahverengi kokarca...
Devamını Oku ->
Konya’nın Karatay ilçesi Esentepe köyünde çiftçilik yapan Handan...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Antalya Kaş ve Isparta...
Devamını Oku ->
Küresel iş birliklerinin geliştirilmesi amacıyla İspanya’da...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, ailelerin doğayla...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı: “Dost ülke İspanya’nın...
Devamını Oku ->