Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Et ve Süt Kurumu Denizli Et Kombinası'nın açılış törenine katıldı.
Bakan Eker, törende yaptığı konuşmada, "Cumhuriyet tarihinde ilk defa, bunun altını çizerek söylüyorum, Türkiye yetiştirdiği yüksek verimli damızlık gebe, düve ihracatını 2013 yılında gerçekleştirdi. AB'ye süt ürünleri ihracatı bizim dönemimizde 2013 Nisan'da gerçekleşti. Türkiye, 2013-2014 yılında gerek hayvansal ürün gerek canlı hayvan ihracatında, ihracatçı ülke konumuna geldi" dedi.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye'nin dış ticarette tarım, hayvancılık ve gıda alanında bugün katma değer anlamında dünyanın en büyük 7. büyük ülkesi haline geldiğini söyledi.
Gıdada uygunsuzluğa izin vermeyen ekipler, Antalya'da 275...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Avrupa Birliğince...
Devamını Oku ->
Tarım sigortaları kapsamında kasımda üreticilere 4,2 milyar lira...
Devamını Oku ->
Avrupa Birliğince desteklenen IPARD programıyla 14 yılda 26 bin...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yılın üçüncü çeyreğine...
Devamını Oku ->
Türkiye Tohumcular Birliği Başkan Yardımcısı Kasım Kılıç, Türkiye...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığının destekleri organik tarımı da...
Devamını Oku ->
Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin marka şehirlerinden Diyarbakır’ın...
Devamını Oku ->