Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, EXPO 2016 Antalya'yı 3 milyon 280 bin kişinin ziyaret ettiğini söyledi. Bakan Çelik, günlük ziyaretçi sayısının 60 bine çıktığını kaydetti.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, beş aylık dönem içeresinde EXPO 2016 Antalya'yı yerli ve yabancı 3 milyon 280 bin kişinin ziyaret ettiğini belirterek, "Günlük olarak 60 bin ziyaretçiye çıktığımız da oldu" dedi.
Bakan Çelik başkanlığında, EXPO 2016 Antalya Ajansı'nda gerçekleştirilen "46. Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı"na, Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Genel Sekreter Fırat Işık ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Çelik, 46. yönetim kurulunun gündem maddelerini görüşmek üzere bir araya geldiklerini söyledi.
EXPO 2016 Antalya'da altıncı ayın sonunda, 30 Ekim itibarıyla sürenin dolacağını anlatan Çelik, kapanıştan bir önceki yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdiklerini belirtti. Çelik, "29 Ekim'de Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla güzel bir etkinlik gerçekleştireceğiz, 30 Ekim'de de kapanışı gerçekleştirmiş olacağız" diye konuştu.
Gıdada uygunsuzluğa izin vermeyen ekipler, Antalya'da 275...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Avrupa Birliğince...
Devamını Oku ->
Tarım sigortaları kapsamında kasımda üreticilere 4,2 milyar lira...
Devamını Oku ->
Avrupa Birliğince desteklenen IPARD programıyla 14 yılda 26 bin...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yılın üçüncü çeyreğine...
Devamını Oku ->
Türkiye Tohumcular Birliği Başkan Yardımcısı Kasım Kılıç, Türkiye...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığının destekleri organik tarımı da...
Devamını Oku ->
Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin marka şehirlerinden Diyarbakır’ın...
Devamını Oku ->