Fotokapanın gözünden yaban hayatı

26 July Tuesday, 2022
Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından doğaya yerleştirilen fotokapanlar, yaban hayatını görüntüledi.
Fotokapanın gözünden yaban hayatı Yaban hayatı renkli, görüntüler sergiliyor, fotokapanlar o anları kayıt ediyor.

Artvin'de ormanlık arazide yaban keçisinin yavrularını emzirmesi fotokapanla görüntülendi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Artvin Şube Müdürlüğünce kaçak avcılıkla mücadele ve doğadaki canlıların popülasyonunun tespit edilerek kayıt altına alınması için kentin farklı noktalarındaki ormanlık ve kırsal alanlara fotokapanlar yerleştirildi. Bu fotokapanlardan birine kayalık alanda iki yavrusunu emziren bir yaban keçisinin görüntüsü yansıdı.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın "instagram" hesabından "Anne sütü çok önemli" notuyla paylaşılan görüntüler çok sayıda beğeni aldı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü (DKMP) tarafından doğaya yerleştirilen fotokapanlar, yaban hayatını görüntüledi.  

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından yerleştirilen fotokapanlar, hayvanların gündelik yaşamlarını görüntüledi. DKMP’nin sosyal medya hesaplarından paylaşılan kısa kesitler dikkati çekti. Türkiye’nin farklı bölgelerine yerleştirilen fotokapanlara yansıyan görüntülerde, tilki, kurt, domuz sürüsü ve geyik gibi hayvanların gündelik yaşamları, yaban hayatları gibi birçok çeşitliliği gözler önüne seriyor. 
dkmp doğa yaban hayatı yaban keçisi orman fotokapan