Gıda Tarım ve Hayvancılık İstanbul İl Müdürlüğü tarafından Kartaldaki fırınlarda denetim yapıldı. Fırınlardaki hijyen ve ekmeklerin gramajını denetleyen ekipler, eksiklerle ilgili tutanak tuttu.
İstanbul Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından Kartal'daki fırınlarda denetim yapıldı. Fırınlardaki hijyen ve ekmeklerin gramajını denetleyen ekipler, eksiklerle ilgili tutanak tuttu.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İstanbul İl Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, et ve et ürünlerine yönelik denetimlerinin ardından ekmek ve unlu mamullere yönelik denetimler yaptı.
Ramazan ayı nedeniyle denetimlerini artıran ekipler, Kartal'da bulunan fırın ve unlu mamuller adı altında faaliyet gösteren iş yerlerini denetledi. Karşılaştıkları eksiklerle ilgili işyeri sahiplerini uyaran ekipler, gerekli önlemlerin alınması için uyarıda bulundu. Özellikle hijyen konusuna dikkat eden ekipler, eksiklerle ilgili tutanak tuttu ve süre verdi.
Denetimlerde, hijyen, çalışma ruhsatı ve ekmek gramajına yönelik incelemeler yapıldı.
İstanbul İl Müdürlüğü ekipleri, kaliteli ve hijyenik gıda tüketilmesini hedeflediklerini, bunun için de denetimleri yoğunlaştırdıklarını belirtti.
Yerli üretim mersin balığından elde edilen havyarın, 2027'de...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Azerbaycan programı...
Devamını Oku ->
Küçükbaş hayvancılık üzerine başarılı projelere imza atan Tarım...
Devamını Oku ->
Nesli tehlike altındaki salep orkidelerini korumak amacıyla...
Devamını Oku ->
5. İstanbul Uluslararası Su Forumu İstanbul’da "Su Dirençliliğini...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Van’da Kırsal’da Bereket...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığı ile Millî Eğitim Bakanlığı tarım...
Devamını Oku ->
Yaz ayları yaklaşırken orman yangınlarına ilişkin tedbirler de...
Devamını Oku ->