Genç çiftçilerin arı sevinci

28 September Friday, 2018
Tarım ve Orman Bakanlığının sağladığı desteklemeler genç çiftçileri güçlendirmeye devam ediyor. Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün yürüttüğü çalışma kapsamında 41 genç çiftçiye arılı kovan dağıtıldı.
Genç çiftçilerin arı sevinci Haber: Antalya İl Enformasyon

Antalya’da Tarım ve Orman Bakanlığı’nın Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında genç çiftçilere  1 milyon 230 bin lira ile arı yetiştiriciliği ürünü desteği verildi.

İl genelinde 41 genç çiftçiye arı yetiştiriciliği ve arı ürünleri desteği verildiğini belirten Antalya İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen, sektör paydaşlarıyla uyumlu çalışmalarının sonuçlarını aldıklarını ifade etti.

Genç çiftçilere destekleme kapsamında arılı kovan, bal süzme makinesi, eritme dinlendirme kazanı ve diğer malzemeleri verdiklerini belirten Özen, yaygınlaşan bu projelerin diğer gençlere de örnek olmasını diledi.

Projeleri ile destek almaya hak kazanan Antalyalı genç çiftçiler de bu alanda çalışmaktan mutlu olduklarını dile getirdi.

Programın sonunda İl Müdürü Mustafa Özen ve Antalya İli Arı Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Turan genç çiftçilere arıcılık malzemelerini teslim etti.
 
Antalya genç çiftçi arıcılık arı malzemeleri destek