Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na bağlı döner sermaye işletmelerinin üretmiş oldukları aşı ile bazı testler, ücretsiz ve indirimli tarifelerin uygulanmasını yasaklayan karardan muaf tutulacak.
Bakanlar Kurulunun Resmi Gazete'de yayımlanan kararına göre, hayvan hastalıkları ile mücadele kapsamında önemli bir adım atıldı.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına bağlı döner sermaye işletmelerinin üretmiş oldukları aşı ve ihbarı mecburi hastalıkların tespitine yönelik yapılan test ve üretilen test antijenleri; ücretsiz ve indirimli tarifelerin uygulanmasını yasaklayan karardan muaf tutulacak.
Bu kapsamdaki aşılar ile test ve test antijenleri Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından belirlenecek.
Gıdada uygunsuzluğa izin vermeyen ekipler, Antalya'da 275...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Avrupa Birliğince...
Devamını Oku ->
Tarım sigortaları kapsamında kasımda üreticilere 4,2 milyar lira...
Devamını Oku ->
Avrupa Birliğince desteklenen IPARD programıyla 14 yılda 26 bin...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yılın üçüncü çeyreğine...
Devamını Oku ->
Türkiye Tohumcular Birliği Başkan Yardımcısı Kasım Kılıç, Türkiye...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığının destekleri organik tarımı da...
Devamını Oku ->
Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin marka şehirlerinden Diyarbakır’ın...
Devamını Oku ->