Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na bağlı döner sermaye işletmelerinin üretmiş oldukları aşı ile bazı testler, ücretsiz ve indirimli tarifelerin uygulanmasını yasaklayan karardan muaf tutulacak.
Bakanlar Kurulunun Resmi Gazete'de yayımlanan kararına göre, hayvan hastalıkları ile mücadele kapsamında önemli bir adım atıldı.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına bağlı döner sermaye işletmelerinin üretmiş oldukları aşı ve ihbarı mecburi hastalıkların tespitine yönelik yapılan test ve üretilen test antijenleri; ücretsiz ve indirimli tarifelerin uygulanmasını yasaklayan karardan muaf tutulacak.
Bu kapsamdaki aşılar ile test ve test antijenleri Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından belirlenecek.
Anadolu Tarım İşletmesi'ndeki hayvanların kaba yem ihtiyacı tesis...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığının güçlü bilimsel altyapısı tarım lisesi...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü “Bilişim...
Devamını Oku ->
Sektöre bilimsel katkı sunan Giresun'daki Fındık Araştırma...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ahmet Bağcı, Manisa programı...
Devamını Oku ->
Orman yangınlarıyla mücadelede yeni sezon "Yeşil Vatan...
Devamını Oku ->
Kırsalda Bereket Küçükbaşa Destek Projesi 1. Etap sonuçları...
Devamını Oku ->