"Her şart ve her koşulda üreticilerimizin yanındayız”

25 January Thursday, 2024
Sektörün her alanıyla yakından ilgilenen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, zor koşullarda üreticinin yanında olan personeli de unutmadı. Tarım ve Orman teşkilatını “üretimin arkasındaki gizli kahramanlar” olarak tanımlayan Bakan Yumaklı "Her şart ve her koşulda üreticilerimizin yanındayız” dedi.
Yaz kış demiyorlar, köy köy gezip üreticiye hizmet götürüyorlar.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı zorlu kış şartlarında sahada çalışan personelle video konferans aracılığıyla bir araya geldi.

Görüşmeye farklı şehirlerden katılan il, ilçe müdürlükleri personeli de işlerini severek yaptıklarını belirtti. Bakan İbrahim Yumaklı’yla personel arasında samimi bir sohbet gerçekleşti.

Van’da hava sıcaklığının eksi 15 dereceleri gösterdiği zor şartlarda üreticiye hizmet götürdüklerini belirten Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Her şart ve her koşulda üreticilerimizin yanındayız” dedi.  

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptığı açıkmada, "Onlar üretimin arkasındaki gizli kahramanlar. Van’da hava sıcaklığının -15 dereceleri gösterdiği zor şartlarda üreticilerimize hizmet götürmek için engel tanımadan fedakarca çalışan mesai arkadaşlarımızla video konferans aracılığıyla bir araya geldik. Bu vesileyle 81 ilimizde sahada özveriyle görev yapan Tarım ailemizin her bir ferdine kolaylıklar diliyorum. Her şart ve her koşulda üreticilerimizin yanındayız” ifadelerine yer verdi. 
kış hizmet üretim çiftçi personel tarım ve orman