Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Vedat Mirmahmutoğulları "Hudutsuz Ürün-Köy Projesi" kapsamında düzenlenen tanıtım toplantısına katıldı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Vedat Mirmahmutoğulları ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, "Hudutsuz Ürün-Köy Projesi" kapsamında düzenlenen tanıtım toplantısına katıldı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Vedat Mirmahmutoğulları, Türkiye'de tarım arazileri çok parçalı olduğu için rasyonel kullanım sağlanamadığını kaydetti. Mirmahmutoğulları, Hudutsuz ürün köy projesinin hayata geçirilmesi durumunda tarım arazilerinin daha verimli kullanılacağını ve üreticinin mazot tasarrufu yapacağını söyledi.
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem de, projenin heyecan verici bir proje olduğunu belirterek, projenin ilk kez Sivas'ta kendisinin köyünde uygulanacağını anlattı. Köyünde 1029 dekarlık bir alan olduğunu ve sınırlarla birleştirildiği zaman yüzde 86'lık bir artış olacağını ifade eden Erdem, bu durumda gelirim yüzde yüz artacağını belirtti.
Gıdada uygunsuzluğa izin vermeyen ekipler, Antalya'da 275...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Avrupa Birliğince...
Devamını Oku ->
Tarım sigortaları kapsamında kasımda üreticilere 4,2 milyar lira...
Devamını Oku ->
Avrupa Birliğince desteklenen IPARD programıyla 14 yılda 26 bin...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yılın üçüncü çeyreğine...
Devamını Oku ->
Türkiye Tohumcular Birliği Başkan Yardımcısı Kasım Kılıç, Türkiye...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığının destekleri organik tarımı da...
Devamını Oku ->
Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin marka şehirlerinden Diyarbakır’ın...
Devamını Oku ->