Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, ''İktidarımız döneminde sadece Ziraat Bankası'nın vermiş olduğu kredi oranlarına baktığımızda gerçekten tarıma desteğin nereden nereye geldiğini görürsünüz'' dedi.
Bakan Kılıç, Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Samsun İl Koordinatörlüğü IPARD-II Programı Lansman Töreni'nde konuştu.
Ortaya konulan çalışmanın Türkiye'nin gelişimi ve geleceği için umut vadettiğini vurgulayan Kılıç, müteşebbislerin, verilen destekleri iyi değerlendirmesi gerektiğini söyledi.
IPARD'ın, Avrupa Birliği üyelik sürecindeki Türkiye'nin tarımını ve kırsal alanlarını Avrupa ile aynı standartlara taşımayı hedefleyen bir program olduğunu bildiren TKDK Başkanı Ali Recep Nazlı da ülke genelinde 42 ilde hizmet verdiklerini ve 50 Bin kişiye istihdam sağladıklarını anlattı.
Yerli üretim mersin balığından elde edilen havyarın, 2027'de...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Azerbaycan programı...
Devamını Oku ->
Küçükbaş hayvancılık üzerine başarılı projelere imza atan Tarım...
Devamını Oku ->
Nesli tehlike altındaki salep orkidelerini korumak amacıyla...
Devamını Oku ->
5. İstanbul Uluslararası Su Forumu İstanbul’da "Su Dirençliliğini...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Van’da Kırsal’da Bereket...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığı ile Millî Eğitim Bakanlığı tarım...
Devamını Oku ->
Yaz ayları yaklaşırken orman yangınlarına ilişkin tedbirler de...
Devamını Oku ->