Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, Kadın Çiftçiler Gönül Köprüsü projesi hakkında Tarım TV'ye özel açıklamalarda bulundu.
Haber : Sürur KIR- Bircan ACAR
Kimi Foça, kimi Dikili kimi ise Menemen’den geldi Diyarbakır’a..
İzmirli çiftçi kadınlar Gönül Köprüsü projesi kapsamında buluştu.
Projenin öncülüğünü Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yapıyor.
Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu da bu proje ile ülkedeki huzur ortamının kadınlar tarafından sağlanacağının altını çizdi.
İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlükleri bünyesinde yürütülen proje kapsamında Diyarbakır’a gelen İzmir İl Müdürü Ahmet Güldal ise iki kadim medeniyetlerin kadın çiftçilerini buluşturduklarını dile getirdi.
Çiftçi kadınların kaynaşması ve bilgi alışverişinin sağlanması için çıkılan yolda Diyarbakırlılar misafirperverliğini gösterdi. Şimdi sıra İzmirli çiftçi kadınlarda. Kurulan gönül köprüsü sayesinde Diyarbakırlı çiftçi kadınlar da 6-7 Mayıs’ta İzmir’de olacak.
Anadolu Tarım İşletmesi'ndeki hayvanların kaba yem ihtiyacı tesis...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığının güçlü bilimsel altyapısı tarım lisesi...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü “Bilişim...
Devamını Oku ->
Sektöre bilimsel katkı sunan Giresun'daki Fındık Araştırma...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ahmet Bağcı, Manisa programı...
Devamını Oku ->
Orman yangınlarıyla mücadelede yeni sezon "Yeşil Vatan...
Devamını Oku ->
Kırsalda Bereket Küçükbaşa Destek Projesi 1. Etap sonuçları...
Devamını Oku ->