Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, Kadın Çiftçiler Gönül Köprüsü projesi hakkında Tarım TV'ye özel açıklamalarda bulundu.
Haber : Sürur KIR- Bircan ACAR
Kimi Foça, kimi Dikili kimi ise Menemen’den geldi Diyarbakır’a..
İzmirli çiftçi kadınlar Gönül Köprüsü projesi kapsamında buluştu.
Projenin öncülüğünü Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yapıyor.
Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu da bu proje ile ülkedeki huzur ortamının kadınlar tarafından sağlanacağının altını çizdi.
İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlükleri bünyesinde yürütülen proje kapsamında Diyarbakır’a gelen İzmir İl Müdürü Ahmet Güldal ise iki kadim medeniyetlerin kadın çiftçilerini buluşturduklarını dile getirdi.
Çiftçi kadınların kaynaşması ve bilgi alışverişinin sağlanması için çıkılan yolda Diyarbakırlılar misafirperverliğini gösterdi. Şimdi sıra İzmirli çiftçi kadınlarda. Kurulan gönül köprüsü sayesinde Diyarbakırlı çiftçi kadınlar da 6-7 Mayıs’ta İzmir’de olacak.
Yerli üretim mersin balığından elde edilen havyarın, 2027'de...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Azerbaycan programı...
Devamını Oku ->
Küçükbaş hayvancılık üzerine başarılı projelere imza atan Tarım...
Devamını Oku ->
Nesli tehlike altındaki salep orkidelerini korumak amacıyla...
Devamını Oku ->
5. İstanbul Uluslararası Su Forumu İstanbul’da "Su Dirençliliğini...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Van’da Kırsal’da Bereket...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığı ile Millî Eğitim Bakanlığı tarım...
Devamını Oku ->
Yaz ayları yaklaşırken orman yangınlarına ilişkin tedbirler de...
Devamını Oku ->