Kadın sporcular futbola renk kattı

16 May Monday, 2022
Denizli’deki il, ilçe tarım ve orman müdürlüğünde görevli personel arasında düzenlenen futbol turnuvası başladı. Kurum çalışanları arasında paylaşım, sevgi, hoşgörü ve diyaloğun geliştirilmesi amacıyla düzenlenen turnuvaya bu yıl kadın sporcular da katıldı.
Kadın sporcular futbola renk kattı HABER: Denizli İl Enformasyon
KAMERA: Ümit KARAKUZU
 
Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüzce 3. sü düzenlenen, Şube ve ilçe müdürlüklerinin katılımıyla geleneksel Bahar Futbol Turnuvası düzenlendi.

Kurum çalışanları arasında paylaşım, sevgi, hoşgörü ve diyaloğun geliştirilmesi amacıyla yapılan turnuva İl Müdürü Şakir Çınar’ın başlama vuruşu ile başladı.

Turnuvaya, İl Müdürü Çınar, İl Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile birlikte kurum çalışanları da yoğun ilgi gösterdi.

İlk 15 dakikasında il ve ilçe müdürlüklerimizde görevli kadın sporcuların yer aldığı maçta hakem olarak Gıda ve Yem Şube Müdürü Şehla Akpınar yer aldı.

Gıda ve Yem Şubesi personeli Tuğba Atış Karaduman ve Pamukkale İlçe Müdürlüğü personelleri Veteriner Hekim Dilek Taçkan Acar ve Gıda Teknikeri Demet Köroğlu  “Biz bu turnuvada kadınların da futbolda bir yeri olduğunu göstermek için buradayız. Daha önce seyirci olarak geldiğimiz maçlara bu sefer oyuncu olarak geldik bize bu fırsatı verdikleri için çok mutluyuz. Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak bu futbol turnuvasında kadınlar olarak yer almaktan gurur duyuyoruz. Teşekkür ederiz.” dedi.

PAÜ Halı Saha tesislerinde ilk maçları yapılan turnuva ile ilgili açıklamalarda bulunan İl Müdürü ÇINAR, “Biliyorsunuz bizim teşkilatlarımız, ilçe müdürlüklerimiz ve şube müdürlüklerimiz yoğun bir şekilde çalışmaktadırlar. Bu çalışma temposu içerisinde ilçe teşkilatlarımız ve il müdürlüklerimizdeki çalışan arkadaşlarımız arasında bir motivasyon ve kaynaşma olması açısından bir futbol turnuvası tertipledik. Bu turnuva 19 Haziran tarihine kadar devam edecek. Eleme usulü ile yapılan bu turnuvanın birincisi, ikinci ve üçüncülerine ödüller vereceğiz.

Burada 10 tane takımımız mücadele edecek. Salı ve perşembe günleri saat 20:00 ile 22:00 arsında gerçekleştirilecek olan maçlarda takımlarımız rakipleriyle karşılaşacak. Güzel bir organizasyon olacağını düşünüyoruz.

Bu gün de bayan arkadaşlarımızı sahada görmek çok güzel bir şey, bayanların her şeyin üstesinden geleceğine inanıyorum arkadaşlarımızın moral ve motivasyonlarını yükseltmeyi aynı zamanda çalışanlarımız arasında kaynaşmayı sağlamak hedefindeyiz. İnşallah netice itibarıyla da sporunda sağlığımız üzerindeki faydalarından nasiplenerek bu turnuvayı tamamlayacağız tüm takımlara başarılar dilerim.” dedi.

Turnuvanın açılış maçında il müdürlüğü Pamukkale İlçe müdürlüğüne 9-1 yenildi.
tarım orman il ilçe müdürlük kadın sporcu futbol