Kahramanmaraş tarım fuarına ev sahipliği yaptı

21 November Monday, 2022
Kahramanmaraş’ta Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı 8’inci kez kapılarını açtı. Fuar açılışına katılan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil “Bu topraklar daha da verimli bir hale gelecek” sözleri ile sulama alanındaki çalışmaların sürdüğünü belirtti.
Kahramanmaraş tarım fuarına ev sahipliği yaptı Kahramanmaraş’ta Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı 8’inci kez kapılarını açtı.

Valilik, Büyükşehir Belediyesi, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirilen Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı, Kahramanmaraş Fuar Merkezi'nde düzenlendi.

Açılış töreninde konuşan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil fuarın başarılı geçmesini temenni ederek “Bizim sektörümüz güncel bir hale geldi. Bakanlık olarak biz Kahramanmaraş’a yönelik çabalarımız içinde şehrimiz ve ilçelerimizin içme suyu başlamak üzere sulama sularını karşılama gayreti içindeyiz. Başlamış projeler ve bazı projelerin de başlaması için çalışıyoruz. Bu topraklar daha da verimli bir hale gelecek ve inşallah çiftçilerimiz suyun kıymetini bilecek ve hakkını da verecekler.” dedi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesinin kesilmesi ve stantların gezilmesiyle tören sona erdi.
tarım orman bakan yardımcısı Nihat Pakdil fuar