Gıda Tarım ve Hayvancılık Kahramanmaraş İl Müdürlüğü teknik elemanlarından merkez Önsen kasabasında görevli Tar-Gel personeli Ziraat Mühendisi Durdu Gürbak, çiftçi eğitim toplantısı organize etti.
Haber: Erdem BAĞCI-Kamera: Zafer CANLI
Gıda Tarım ve Hayvancılık Kahramanmaraş İl Müdürlüğü teknik elemanlarından, Merkez Önsen kasabasında görevli Tar-Gel personeli Ziraat Mühendisi Durdu Gürbak, çiftçi eğitim toplantısı organize etti.
Etkinliğe, Gıda Tarım ve Hayvancılık Kahramanmaraş il müdür yardımcıları, şube müdürleri, teknik elemanlar ve çiftçiler katıldı.
Çiftçilerin problemlerinin dinlendiği eğitim toplantısında Tar-Gel personeli Durdu Gürbak, Antep fıstığı, zeytin yetiştiriciliği, bağ hastalık ve zararlıları konularında çiftçilere bilgi verdi.
Toplantıya katılan çiftçilere zeytin yetiştiriciliği ve Antep fıstığı yetiştiriciliği ile ilgili kitap dağıtıldı.
Çiftçilerin bilgilendirme toplantıları ilerleyen tarihlerde de devam edecek.
Gıdada uygunsuzluğa izin vermeyen ekipler, Antalya'da 275...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Avrupa Birliğince...
Devamını Oku ->
Tarım sigortaları kapsamında kasımda üreticilere 4,2 milyar lira...
Devamını Oku ->
Avrupa Birliğince desteklenen IPARD programıyla 14 yılda 26 bin...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yılın üçüncü çeyreğine...
Devamını Oku ->
Türkiye Tohumcular Birliği Başkan Yardımcısı Kasım Kılıç, Türkiye...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığının destekleri organik tarımı da...
Devamını Oku ->
Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin marka şehirlerinden Diyarbakır’ın...
Devamını Oku ->