Gıda Tarım ve Hayvancılık Kilis İl Müdürlüğü tarafından Kilisin dünyaca ünlü keçisi için bu yıl ilk kez En İyi Kilis Keçisi yarışma düzenledi. Yarışma ilginç görüntülere sahne oldu.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Kilis İl Müdürlüğü tarafından Kilis'in dünyaca ünlü keçisi için bu yıl ilk kez "En İyi Kilis Keçisi" yarışma düzenledi. Yarışma ilginç görüntülere sahne oldu.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Bahçesi'nde düzenlenen yarışmaya Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Hayvancılık Daire Başkanı Bekir Ankaralı, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Songül Kadıoğlu, keçi yetiştiricileri ve çok sayıda davetli katıldı.
24 keçinin bulunduğu yarışmada, jüri heyeti, keçileri yaşlarından, verdikleri süte kadar 9 ayrı teste tabi tuttu. Jürinin yaptığı değerlendirme sonucu Mehmet Arslan'a ait keçi birinci, Mehmet Töremiş'in yetiştirdiği keçi ikinci, Ali Çetin'nin yetiştirdiği keçi üçüncü, Mehmet Kaya'nın yetiştirdiği keçi ise dördüncü oldu.
Yarışma sonunda dereceye giren keçi yetiştiricilerine çeşitli ödüller verildi.
Tarım ve Orman Bakanlığınca Yalova'da kurulan Marmara Su Ürünleri...
Devamını Oku ->
Muğla Orman Bölge Müdürlüğü Köyceğiz ilçesindeki sığla...
Devamını Oku ->
Anadolu Tarım İşletmesi'ndeki hayvanların kaba yem ihtiyacı tesis...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığının güçlü bilimsel altyapısı tarım lisesi...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü “Bilişim...
Devamını Oku ->
Sektöre bilimsel katkı sunan Giresun'daki Fındık Araştırma...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ahmet Bağcı, Manisa programı...
Devamını Oku ->