Gıda Tarım ve Hayvancılık Kocaeli İl Müdürlüğü, Doğu Marmara Kalkınma Ajansının (MARKA) teknik desteğiyle İl Müdürlüğü personeline yönelik 'iletişim' eğitimi semineri düzenledi.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Kocaeli İl Müdürlüğü, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı(MARKA)’nın teknik desteğiyle İl Müdürlüğü personeline yönelik eğitim semineri düzenledi.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Kocaeli İl Müdürlüğü çalışanlarına yönelik olarak yapılan eğitimler, dört grup halinde, Kocaeli Ticaret Odası Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
İletişim Uzmanı Ebru Yaşar Seçen ve Psikolog Ertan Şimşek tarafından verilen eğitimlerde, ‘İletişim Teknikleri ve eden Dili, Öfke Kontrolü Motivasyon, Denetçi Davranışları ve Zaman Yönetimi, Sorun Çözme ve Zor İnsanlarla Başa Çıkma’ konuları anlatıldı.
Tarım ve Orman Bakanlığının gücünü bilimle birleştirdiği proje...
Devamını Oku ->
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu IPARD III Programı...
Devamını Oku ->
Türkiye'nin en değerli koçlarının yetiştiği Bandırma Koyunculuk...
Devamını Oku ->
Safkan Arap atı yetiştirilen TİGEM'e bağlı Karacabey Tarım...
Devamını Oku ->
Çiftçileri her alanda destekleyen Tarım ve Orman Bakanlığı...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çalışan, üreten kadınların...
Devamını Oku ->
"Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesinin...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Cumhurbaşkanlığı ev...
Devamını Oku ->