Başbakan Binali Yıldırım, ''Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız çiftçilerimiz için önemli bir karar aldı. Kredi ödemelerinde zorluk çeken kooperatif ortaklarının gecikmiş kredi borçlarını yeniden yapılandırıyoruz. Böylece 1268 kooperatifin 33 bin 427 ortağının 640 milyon değerindeki borcunu 5 yıl vadeye yayıyoruz, yeniden ödeme planı yapıyoruz'' dedi.
Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım, AK Parti grup toplantısına katıldı.
Başbakan Yıldırım, icra takiplerini de durdurduklarını belirterek,"Afetlerden etkilenen çiftçilerin Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifleri'ne olan borçlarını da 1 yıl erteliyoruz" şeklinde konuştu.
Konut kredilerinde faizi düşürmek için çalışmalara başlandığını anlatan Yıldırım, tüketici kredilerinde taksit sayısını artacağını ve vatandaşların ödeme şartlarını rahatlatacaklarını kaydetti.
Gıdada uygunsuzluğa izin vermeyen ekipler, Antalya'da 275...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Avrupa Birliğince...
Devamını Oku ->
Tarım sigortaları kapsamında kasımda üreticilere 4,2 milyar lira...
Devamını Oku ->
Avrupa Birliğince desteklenen IPARD programıyla 14 yılda 26 bin...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yılın üçüncü çeyreğine...
Devamını Oku ->
Türkiye Tohumcular Birliği Başkan Yardımcısı Kasım Kılıç, Türkiye...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığının destekleri organik tarımı da...
Devamını Oku ->
Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin marka şehirlerinden Diyarbakır’ın...
Devamını Oku ->