Küçükkuyu balıkçı barınağı idari binası açıldı

02 October Tuesday, 2018
Tarım ve Orman Bakanlığı Projeleri kapsamında; Çanakkale, Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu Beldesi’nde yaptırılan Balıkçı Barınağı İdari Binasının açılışı törenle yapıldı. Bu sayede Küçükkuyu’daki balıkçılar resmi işlemlerini saha hızlı yapabilecek.
Küçükkuyu balıkçı barınağı idari binası açıldı Haber: Çanakkale İl Enformasyon

Tarım ve Orman Bakanlığı Projeleri kapsamında; Çanakkale, Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu Beldesi’nde yaptırılan Balıkçı Barınağı İdari Binasının açılışı törenle yapıldı. Binanın açılmasıyla birlikte Küçükkuyu’daki balıkçıların resmi işlemleri için yol ve zaman tasarrufu sağlanacak.
 
Törende konuşan, Çanakkale Milletvekili Avukat Bülent Turan, binanın hayırlı olmasını diledi. Turan “Çanakkale birçok ilde olduğu gibi tekbir başlığın büyüdüğü bir yer değil. Çanakkale’mizde tarım, turizm, deniz, orman hepsi var. Türkiye’de hangi başlık varsa küçüğü, büyüğü mutlaka Çanakkale’de var. Bugünkü binamız bir tarım binası. Ne kadar balıkçılıkla ilgili olsa da tarımada hizmet edecek. Artık çiftçimiz, balıkçımız Ayvacık ve Edremit’e gitmeden işlerini bu binada çözecek.” dedi.
 
Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ yaptığı konuşmasında  “İl Müdürlüğümüz tarafından Küçükkuyu’da balıkçı barınağı idari binası yapılması yönünde bir tasarrufta bulunuldu. Balıkçılarımız birçok işlemini Ayvacık da İlçe Müdürlüğümüze gitmeden Küçükkuyu Beldemizde hemen yanı başlarında bulunan balıkçılık idari binasına giderek hizmeti alabilecekler. Balıkçılık hizmetinin dışında Hayvancılık, Bitkisel üretimle uğraşan çiftçilerimize de bu binada hizmet vereceğiz. İnşallah bu bina güzel hizmetlere vesile olur.” dedi.



 
Çanakkale balıkçı hizmet tarım orman