Depo kira ücreti faturası ibraz edemediği için lisanslı depolarda muhafaza edilen tarımsal ürünlerde kira, nakliye ve analiz destekleme ödemelerine müracaat edemeyen çiftçilere yeni imkan sağlandı.
Tarım ve Orman Bakanlığı, "depo kira ücreti faturası" ibraz edemediği için lisanslı depolarda muhafaza edilen tarımsal ürünler için kira, nakliye ve analiz desteklemelerine müracaat edemeyen çiftçilere imkan tanıdı.
Konuya ilişkin "Lisans Alarak Faaliyet Gösteren Depolarda Muhafaza Edilen Tarımsal Ürünler İçin Kira, İlave Kira, Nakliye ve Analiz Ücreti Destekleme Ödemesi Yapılması Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ", Resmi Gazete'de yayımlandı.
“Depo kira ücreti faturası" ibraz edemediği için destekleme ödemelerine müracaat edemeyen üretici ve üretici örgütleri, 2018 yılı 1 Mayıs-31 Ekim dönemine ilişkin ilave kira, nakliye ve analiz ücreti destekleme ödemelerinden faydalanmak için 11 Mart-29 Mart 2019 tarihlerinde istenilen belgelerle il ve ilçe müdürlüğüne müracaat edecek.
Doğu Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü tarafından adaptasyon...
Devamını Oku ->
Kuraklık riskine karşı çalışmalarını sürdüren Tarım ve Orman...
Devamını Oku ->
Tarım sigortalarında yeni döneme girildiğini açıklayan Tarım ve...
Devamını Oku ->
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Başkanı Ahmet...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, TKDK – IPARD çağrıları...
Devamını Oku ->
Avrupa Birliğince desteklenen IPARD programıyla 14 yılda 26 bin...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığının destekleri organik tarımı da...
Devamını Oku ->
Tarım Orman Gençlik Konseyi üyesi girişimci üreticiler, gençlere...
Devamını Oku ->