Manisa’da denetim ekipleri göz açtırmıyor

21 October Wednesday, 2020
Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü denetim ekipleri çok sayıda işletmede yoğunlaştırılmış Koronavirüs ve alkollü içki denetimi gerçekleştirdi.
Manisa’da denetim ekipleri göz açtırmıyor Haber: Manisa İl Enformasyon

Koronavirüs denetimlerine alkollü içki denetimleri de eklendi kurallara uymayanlara ceza yağdı.

Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü çok sayıda işletmede yoğunlaştırılmış Koronavirüs ve alkollü içki denetimi yaptı. İl müdürlüğünün tüketicinin korunmasını sağlamak amacıyla başlattığı denetimler çok sayıda uzman personelle gıdanın üretiminden satışına bütün işletmelerde aralıksız sürüyor.

Denetimlerde Koronavirüse karşı uyulması gereken hususlar, asgari teknik ve hijyenik koşullar kontrolünün yanı sıra, kaçak ve sahte ürünlere yönelik etiket ve bandrol kontrolleri yapıldı.

Son dönemde artan kaçak içkiden kaynaklı ölümlerin de önüne geçmek için denetim ekipleri alkollü içki toplu tüketim ve satış yerlerine de denetimler gerçekleştirdi. Alkollü içkilerde etiket kontrolü, bandrol kontrolü veya numune alınarak analiz sonucuna göre değerlendirmeler yapıldı.

Denetimlere İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, Müdür Yardımcıları Melikşah Taşkın, Serdar Mersinli, Gıda ve Yem Şube Müdürü Defne Bacınoğlu, Şehzadeler İlçe Tarım ve Orman Müdürü Çınar Aydoğan ile denetim ekipleri katıldı.

Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri vatandaşların gıda ile ilgili her türlü şikayetlerini Alo174 Gıda Hattı ve 0 501 174 0 174 Whatsapp İhbar Hattı’na 7/24 bildirebileceklerini hatırlattı.
manisa koronavirüs gıda kaçak sahte alkollü içki denetim tarım ve orman alo174 Metin Öztürk