Muğla İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü personelinden kan bağışı desteği

25 September Tuesday, 2018
Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Personeli Kızılay’ın organize ettiği “Kan Bağışı ve Önemi” konulu toplantıda buluştu. Etkinlikte Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Personeli Kan Bağışında bulunarak Kızılay’a destek oldu.
Muğla İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü personelinden kan bağışı desteği Haber: Nurgül AKDAĞ ÇİLOĞLU – Muğla İl Enformasyon
Kamera-Fotoğraf: Uğur ACAR
 
Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli, il müdürlüğünde kurulan "Kan Bağışı" standında kan bağışı yaparak kampanyaya destek verdi.

Kızılay Marmaris Şubesi tarafından İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıda “kan bağışının önemi, neden kan bağışı yapmalıyız, bir damla kanın bile ne kadar önemli olduğu” vurgulandı.

Kızılay Marmaris Kan Merkezi ekibinde görevli Dr. Ömer Çiçek, kan bağışı kampanyasına gösterilen yoğun ilginin sevindirici olduğunu belirterek; “Kan bağışı ulusal bir görevdir, acil bir ihtiyaç değil her zaman ihtiyaçtır. Muğla’da bulunan tüm hastanelerin ihtiyacını karşılamaktayız. Bugün de Tarım ve Orman Müdürlüğüne geldik, zaman zaman kurumlara gitmekteyiz. Burada da tüm personeller kan bağışı konusunda oldukça hassas davranarak bu konuda ne kadar bilinçli ve istekli olduklarını gösterdiler. Her kan bağışı aynı zamanda kanserli ve lösemili hastalarımızın iyileşmelerine vesile olmak demektir. Kan bağışında bulunan tüm İl Müdürlüğü personeline ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Muğla İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Enver Aydın ise zaman zaman da olsa kendisinin kan bağışında bulunduğunu, bunun bir vatandaşlık görevi olduğunu ifade ederek “Türk Kızılay’ına geldikleri için, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü personeline de kan bağışında bulundukları için teşekkür ediyorum” dedi.
 
Kan Bağışı Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Kızılay