Müsteşar Tunç’tan Elazığ Ticaret Borsasına ziyaret

18 June Monday, 2018
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Mehmet Hadi Tunç, Elazığ Ticaret Borsası ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne bir ziyaret gerçekleştirdi.
Müsteşar Tunç’tan Elazığ Ticaret Borsasına ziyaret Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Mehmet Hadi Tunç,  Elazığ Ticaret Borsası ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Müsteşar Tunç’a, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz,  İl Müdür Vekili Vedat Ergün, kurum ve şube müdürleri ile STK temsilcileri eşlik etti.  Ticaret Borsası ziyaretinde Müsteşar Tunç’a, Borsa Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, borsanın çalışmaları hakkında bilgi vererek ilin isteklerini içeren bir dosya sundu.

Elazığ Ticaret Borsası’nda gerçekleştirilen toplantının ardından, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünü ziyaret eden Müsteşar M. Hadi Tunç; “24 Haziran seçimlerinden sonra ülkemizde yeni bir dönem başlayacak. Yeni dönemde yapılacaklar hakkında kurum ve sektör temsilcilerini bilgilendirerek,  sizlerin görüşlerini almak istiyorum. Bunun için de “Varsa Fikrini Söyle” isimli bir platform oluşturduk. Bakanlığımızdaki herkes bu platforma düşünce ve fikirlerini rahatlıkla iletebilirler” dedi. Tunç konuşmasının devamında, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Bakanlığımızın yapısı da değişerek, havza bazlı üretim sistemine geçilecek, aktif ve etkili birimler oluşturulacaktır.  Tarımsal örgütlerin, yeniden yapılandırılarak üyeleri ile beraber üreten ve katma değer oluşturan bir yapıya sahip olacak” ifadesine yer verdi.

Toplantının ardından İl Müdürlüğü personeli ile bayramlaşan Müsteşar M. Hadi Tunç, programına Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına bağlı kurum ve kuruluşları ziyaret ederek devam etti.

Müsteşar M. Hadi Tunç, Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, TKDK İl Koordinatörlüğü, Veteriner Kontrol Enstitüsü, Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü, El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Tarım Kredi Kooperatifini ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi alıp, personel ile bayramlaştı.  ​