Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ortaklaşa yürütülen ''Okul Sütü'' kampanyası için yapılan ihalede firmalar tekliflerini verdi.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ortaklaşa yürütülen “okul sütü” projesinin ihalesi gerçekleştirildi.
Türkiye'nin 4 kısma ayrıldığı ihalede, birim fiyat olarak en düşük teklifi, birinci ve dördüncü kısım için sırasıyla Yörükoğlu Süt, ikinci kısım için Yavuz Lojistik Gıda, üçüncü kısım için Dimes - Pınar iş ortaklığı verdi.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen ihalede komisyon başkanı, Hayvancılık Genel Müdür Yardımcısı Burhan Demirok, Türkiye'nin 4 kısma ayrıldığı ihale kapsamında 289 milyon 538 bin 688 paket 200 mililitre yağlı UHT içme sütü satın alınacağını belirtti.
İhalede, Gönenli Süt, AK Gıda, Yavuz Lojistik Gıda, Dimes - Pınar iş ortaklığı, Güney Süt, Yörükoğlu Süt tarafından 6 ayrı teklif zarfı sunulduğunu kaydeden Demirok, zarfların açılarak ön değerlendirmesinin yapılmasının ardından herhangi bir sorun bulunmadığını ifade etti.
İhalede sunulan tekliflerin ön incelemesinde sorun bulunmadığını ifade eden Demirok, detaylı incelemenin daha sonra tamamlanacağını, sonucun daha sonra kamuoyuna açıklanacağını söyledi.
Gıdada uygunsuzluğa izin vermeyen ekipler, Antalya'da 275...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Avrupa Birliğince...
Devamını Oku ->
Tarım sigortaları kapsamında kasımda üreticilere 4,2 milyar lira...
Devamını Oku ->
Avrupa Birliğince desteklenen IPARD programıyla 14 yılda 26 bin...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yılın üçüncü çeyreğine...
Devamını Oku ->
Türkiye Tohumcular Birliği Başkan Yardımcısı Kasım Kılıç, Türkiye...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığının destekleri organik tarımı da...
Devamını Oku ->
Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin marka şehirlerinden Diyarbakır’ın...
Devamını Oku ->