Pakdil “Herkesle birlikte çalışmaya açığız”

20 April Wednesday, 2022
Tohum Sanayici ve Üreticileri Alt Birliği TSÜAB’ın geleneksel iftar yemeği Ankara’da düzenlendi. İftara Tarım ve Orman Bakan Yardımcıları Nihat Pakdil ve Ebubekir Gizligider de katıldı. İftarda konuşma yapan Bakan Yardımcısı Pakdil her türlü öneriye açık olduklarını belirterek birlik mesajı verdi.
Pakdil “Herkesle birlikte çalışmaya açığız” Haber: Cem BAYAN
Kamera: Mustafa COŞKUN
 
Pandemi nedeniyle ara verilen Tohum Sanayici ve Üreticileri Alt Birliği’nin (TSÜAB) geleneksel iftar yemeği Ankara’da düzenlendi.

İftara Tarım ve Orman Bakan Yardımcıları Nihat Pakdil ve Ebubekir Gizligider, milletvekilleri, tohumluk üretimi ve sanayisi iş kolunda faaliyet gösteren şirketlerin temsilcileri ile paydaşlar katıldı.

İftarda konuşan Bakan Yardımcısı Pakdil her türlü öneriye açık olduklarını belirterek “En küçük bir tereddütünüz olmasın, telefonla ya da ziyaret ederek görüşlerinizi aktarabilirsiniz. Biz bunları sizden bekliyoruz. Bu anlayışla tek başımıza değil, sizlerle birlikte olmak ihtiyacı içerisindeyiz.” dedi.

TSÜAB Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Gençer de tohumculuğun atılan adımlarla ilerleyeceğini kaydetti.

Tohumculuk ile ilgili çok sayıda yanlış haberden şikayetçi olan Gençer, “TSÜAB olarak tohumculuk okulu diye bir platform kurduk. Tohumculukla ilgili tek başvuru merkezi burası olacak. Medyadan öğrencilere kadar herkes tohumculukla ilgili doğru bilgileri bu platformdan alabilecek.” Diye konuştu.
tohumculuk sanayi tarım orman bakan yardımcı nihat pakdil ebubekir gizligider iftar tsüab