Balıkesirli balıkçılar da yeni sezonunun başlamasıyla ''Vira Bismillah'' diyerek av sezonunu açtı.
1 Eylül itibariyle tüm yurtta balık sezonu açıldı.
Erdek'e bağlı Çakıl Mahallesi’nde düzenlenen törene, Gıda Tarım ve Hayvancılık Balıkesir İl Müdürü Zekeriyya Erdurmuş, Erdek Kaymakamı İsmail Karadaş, daire amirleri, davetliler ve çok sayıda balıkçı katıldı.
İl Müdürü Zekeriyya Erdurmuş, Bakanlığın su ürünleri üretimine verdiği önemi vurgulayarak 2015-2016 Su Ürünleri Av Sezonunun tüm balıkçılara hayırlı olmasını diledi.
Açılış duası ve konukların balıkçı teknelerini gezmelerinin ardından Çakıl Mahallesi tekneleri, denize açıldı.
Su ürünleri kaynaklarının korunması ve sürdürülebilirliği bakımından, avcılıkla ilgili getirilen kurallara uyum büyük önem taşıyor. Gırgır ve trol ağları ile avcılık faaliyetinde bulunan balıkçılar için 15 Nisan 2015 tarihinde başlayan genel av yasağı, gırgır yöntemiyle avlananlar için 1 Eylül’de, trol yöntemiyle avlananlar için de 15 Eylül 2015 de sona erecek.
Tarım ve Orman Bakanlığının gücünü bilimle birleştirdiği proje...
Devamını Oku ->
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu IPARD III Programı...
Devamını Oku ->
Türkiye'nin en değerli koçlarının yetiştiği Bandırma Koyunculuk...
Devamını Oku ->
Safkan Arap atı yetiştirilen TİGEM'e bağlı Karacabey Tarım...
Devamını Oku ->
Çiftçileri her alanda destekleyen Tarım ve Orman Bakanlığı...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çalışan, üreten kadınların...
Devamını Oku ->
"Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesinin...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Cumhurbaşkanlığı ev...
Devamını Oku ->