Su ürünleri üretici örgütleri gelişiyor

25 August Tuesday, 2020
Tarım ve Orman Bakanlığı ile AB’nin ortaklaşa yürüttüğü, Su Ürünleri Üretici Örgütleri Avrupa Birliği Eşleştirme Projesinin son toplantısı Bursa’da yapıldı.
Su ürünleri üretici örgütleri gelişiyor Haber: Bursa İl Enformasyon
Fotoğraf: Selçuk EĞİLMEZ

Su Ürünleri Üretici Örgütleri Avrupa Birliği Eşleştirme Projesi’nin son etap toplantısı yapıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen, TR 16 IPA AG 01 18 R- Su Ürünleri Üretici Örgütleri ile Bakanlık İl Müdürlüklerinin Ortak Piyasa Düzeni ile Uyumlu Olarak Kapasitesinin Geliştirilmesi, Eşleştirme Projesinin 2.1 Bileşeni kapsamında gerçekleştirilen toplantıların son etabı Bursa’da gerçekleştirildi.

Bursa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde yapılan toplantıya Bakanlık merkez personeli, proje yerleşik eşleştirme danışmanı, proje asistanı ve İspanya' dan gelen uzmanlar, su ürünleri kooperatif ortakları ve konuyla ilgili teknik personel katıldı.

Toplantıda konuşan Bursa İl Tarım ve Orman Müdürü Aygül “Bu eğitimde üretici örgütlerimizin teşkilatlanma kapasitesinin yükseltilmesini hedefliyoruz. Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve çalışma ortaklılığımızın sürmesini temenni ediyorum.” dedi.
 
bursa tarım orman su ürünü Avrupa birliği