Antalya'nın Serik ilçesinde Sürü Yönetimi Elemanı Benim Projesi kapsamında 41 kursiyer sertifika aldı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği işbirliği protokolü çerçevesinde gerçekleştirilen Sürü Yönetimi Elemanı Benim Projesi kapsamında Serik ilçe merkezi ile Töngüşlü köyünde düzenlenen kursu tamamlayan 41 kursiyere sertifikaları düzenlenen törenle teslim edildi.
Ülke genelinde geçen yıl 5 bin 400 kişinin kurslara katıldığını aktaran Gıda Tarım ve Hayvancılık Antalya İl Müdürü Ahmet Dallı kursa katılım bakımından Antalya’nın payının yüzde 10 olduğuna dikkat çekti.
Bakanlık olarak üreticilere önemli miktarda destekleme ödemesi yapıldığına işaret eden Dallı, 2012 yılında Antalya genelinde 68 milyon Türk lirası, 2013 yılında 97 milyon Türk Lirası ödeme yaptıklarını kaydetti.
Gıdada uygunsuzluğa izin vermeyen ekipler, Antalya'da 275...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Avrupa Birliğince...
Devamını Oku ->
Tarım sigortaları kapsamında kasımda üreticilere 4,2 milyar lira...
Devamını Oku ->
Avrupa Birliğince desteklenen IPARD programıyla 14 yılda 26 bin...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yılın üçüncü çeyreğine...
Devamını Oku ->
Türkiye Tohumcular Birliği Başkan Yardımcısı Kasım Kılıç, Türkiye...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığının destekleri organik tarımı da...
Devamını Oku ->
Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin marka şehirlerinden Diyarbakır’ın...
Devamını Oku ->