Tarım danışmanlarına çevrimiçi bilgilendirme

29 January Friday, 2021
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun düzenlediği tarım danışmanlarını bilgilendirme toplantısı Eğitim ve Yayın Dairesi koordinasyonunda yapıldı.
Tarım danışmanlarına çevrimiçi bilgilendirme IPARD-2 Programı 10. Başvuru Çağrısı tarım danışmanlarına online toplantıda anlatıldı.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu tarafından ilan edilen IPARD-2 Programı 10. Başvuru Çağrısı ile ilgili bilgilendirme toplantısı uzaktan eğitim yöntemiyle yapıldı.

Eğitim ve Yayın Dairesinin koordinasyonunda online olarak gerçekleştirilen toplantıya IPARD programının uygulandığı 42 ilden 838 tarım danışmanı katıldı. Program hakkında bilgilendirmeyi Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun eğiticileri yaptı.

Bilgilendirme toplantısına katılan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Proje Yönetimi Koordinatörü Deniz Saklavcı, tarım danışmanlarına yönelik yapılan bilgilendirme toplantısı sayesinde daha nitelikli ve fazla sayıda proje başvurusu sağlanacağını söyledi.

Bilgilendirme toplantısına katılan Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı Sürur Kır da tarım danışmanlarının etkinliğinin artırılması, mevcut durumlarının iyileştirilmesi için çalışmalar yaptıklarını belirterek, her zaman tarım danışmanları ile iletişim halinde olduklarını vurguladı. Bilgilendirme toplantısının hayırlı olmasını dileyen Kır, tarım danışmanlarına çalışmalarında başarılar diledi.
eydb tkdk tarım danışmanları ıpard tarım ve orman