Tarım Gündem 18.06.2021

18 June Friday, 2021
Bir Web TarımTV klasiği haline gelen Tarım Gündem programı, tarım ve orman sektörlerinin nabzını tutmaya devam ediyor. Tarım Gündem programının bu bölümüne Gıda ve Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Dr. Yunus BAYRAM konuk oldu. Programda; zirai mücadele alet ve makineleri hakkında yeni yönetmelik, zirai mücadele alet ve makineleri ruhsatlandırma koşulları, İHA’ lara zirai ilaçlama izni, ZİHA’ lara ruhsatın Tarım ve Orman Bakanlığından verilmesi konuları hakkında bilgiler verildi.
Tarım Gündem 18.06.2021           Aynur Yıldız AYDINLI, Yeliz YILMAZ ve Arda UZUN’un dönüşümlü olarak sunduğu program hafta içi hergün saat 11:00’da yayınlanıyor.
          “Yazılı Basın Turu” ile başlayan program Web TarımTV haber biriminin ülkenin dört bir yanından Bakanlık konularına giren her alandaki gelişmelerden hazırladığı  görsel haberler aktarılıyor. Bu programda ajansların yanı sıra Türkiye’nin 81 ilinde bulunan İl Müdürlüklerinin basın birimlerinin göndermiş olduğu haberler ve kurumumuz Haber ve Basılı Yayınlar Birimi’nin hazırladığı özel haber ve röportajlar sizlerle paylaşılıyor. Ekonomiye ilişkin veriler; hal fiyatları, hububat fiyatları konuları ve ayrıca hava durumu ayrıntılarının da yer aldığı program siz değerli izleyenlerimizle buluşuyor.
tarım gündem webtarımtv tarım gündem tarım haber Yunus BAYRAM zirai mücadele alet ve makineleri İHA’ lara zirai ilaçlama izni ZİHA’ lara ruhsat