"Tarım, Orman ve İnsan" sergisi Hakkari'de

22 December Friday, 2023
Tarım ve ormana dair anları fotoğraf karelerinde ölümsüzleştiren "Tarım, Orman ve İnsan" fotoğraf sergisinin yeni durağı Hakkâri. Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığının düzenlediği 13. Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye hak kazanan eserler Hakkârililerin beğenisini kazandı.
Fotoğraf sergisi açıldı, tarım ve ormana dair kareler meraklılarıyla buluştu.

Hakkâri İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün ev sahipliğinde düzenlenen "Tarım, Orman ve İnsan" fotoğraf sergisi törenle açıldı.

Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığının düzenlediği 13. Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye hak kazanana 58 eser sanatseverlerle buluştu.

Hakkâri öğretmenevinde düzenlenen sergiye katılan Vali Yardımcısı Furkan Berber, sergilenen 58 eser hakkında bilgi aldı.

Hakkâri Tarım ve Orman Müdürlüğü Tarımsal Veriler Şube Müdür Vekili Berfin Şen, yaptığı açıklamada, yarışmada dereceye giren fotoğrafların sergide yer aldığını söyledi.

Şen, "Hakkârililerin bu sergimizi dolaşmasını, burada tarımsal üretimin ülke genelinde nasıl yapıldığıyla ilgili bilgi edinmesini amaçladık. 58 eserin bulunduğu sergimiz gün boyunca açık kalacak." dedi.

Sergiye, İl Tarım ve Orman Müdür Vekili Erdal Erik, İŞKUR Hakkari İl Müdürü Ahmet Kızılkaya, Öğretmenevi Müdürü İlyas Gür ve üniversite öğrencileri katıldı.
hakkari tarım orman insan fotoğraf sergi eğitim ve yayın