Tarım ve Hayvancılık Sanal Fuarı açıldı

23 June Tuesday, 2020
İlk yerli ve milli yazılımla düzenlenen AgriVirtual-Tarım ve Hayvancılık Makineleri Sanal Fuarı hizmete sunuldu. Fuara 26 Hazirana kadar www.agrivirtual.com.tr internet adresinden ulaşılabilecek.
Tarım ve Hayvancılık Sanal Fuarı açıldı Ticaret Bakanlığı, Makine İhracatçıları Birlikleri ve Selçuk Üniversitesi tarafından ilk yerli ve milli yazılımla düzenlenen AgriVirtual-Tarım ve Hayvancılık Makineleri Sanal Fuarı hizmete sunuldu.

Fuarın açılışını gerçekleştiren Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, fuarın önemini vurguladı. Tarım ve hayvancılığın daha da geliştirileceğini belirterek “Ziyaretçilerin sanal gerçeklik ile üç boyutlu olarak fuar alanında gezmelerine imkan tanınmıştır. Fuarımız bu yönüyle üniversite-sanayi iş birliğinin güzel bir örneğini gözler önüne sermektedir. Tarım ve hayvancılık faaliyetlerinin gıda arz ve güvenliği bakımından sahip olduğu stratejik önemi de göz önünde bulundurarak, tarım/hayvancılık makinelerinin üretimi, tasarımı ve teknolojisinde daha da ileri noktalara gelmek için hep birlikte çalışmalıyız.” ifadelerini kullandı.

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle de fuar ile yeni bir boyuta geçildiğini söyledi. Kovid-19 pandemisiyle başlayan sürecin, dünyanın dengesini değiştirirken ve ticaretini etkilerken, sektörlerin ve ihracatçıların iş yapış biçimlerine çok farklı uygulamalar kazandırdığının altını çizdi.

Fuara 26 Hazirana kadar www.agrivirtual.com.tr internet adresinden ulaşılabilecek. Fuarda şirket temsilcileri ile görüntülü arama yapmanın yanı sıra sanal konferanslar da düzenleniyor.
tarım hayvancılık makine fuar sanal