Tarım ve Orman personeli üreticiler için sahada

03 April Friday, 2020
Tarım ve Orman Bakanlığı tüm illerde tarlada, sahada üreticinin yanında. Koronavirüs salgınının yaşandığı bu zor günlerde Iğdır’da üreticiye her konuda destek veren il müdürlüğü teknik personeli çalışmaları esnasında “#evde kal Türkiye, #evde kal Iğdır” mesajı vermeyi de ihmal etmedi.
Tarım ve Orman personeli üreticiler için sahada Haber: Iğdır İl Enformasyon
 
Türkiye koronavirüs salgınıyla mücadele ederken Tarım ve Orman Bakanlığı personeli tüm il ve ilçelerde halk sağlığı için çalışmaya devam ediyor.

Güvenilir gıda için üreticinin her türlü sorunuyla ilgilenip, onları bilgilendiren Iğdır İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri de “Bizler sizler için tarlada, sahadayız.” sloganıyla çalışmalarını sürdürüyor.

İşletmecilerin sorunlarını çözmek için çalışan personel, salgın hastalık tedbirleri kapsamında üreticileri bilgilendirmeye de devam ediyor.

Saha çalışmalarına katılıp işletmecilerin sorunlarıyla ilgilenen Iğdır İl Tarım ve Orman Müdürü Özkan Yolcu, “Şartlar ne kadar zor olursa olsun üretmek, yetiştirmek olmazsa, beslenmenin de olamayacağı bir gerçektir. Bu bilinçle üreticilerimizin her derdine koşarak işlerinin aksamaması için Iğdır İl Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak; pazarda, markette, kesimhanelerde, tarlada, sahada aralıksız görevimizi yapmakta vatandaşın rahatı için korona virüsünden uzakta ve evinde huzur içerisinde kalabilmesi için çalışmaktayız.” dedi.

Saha çalışmaları sırasında koruyucu hijyenik tedbirlerini alan personel hazırladıkları pankartlarla da “Evde Kal Türkiye, Evde Kal Iğdır” mesajı verdi.
ığdır tarım ve orman koronavirüs denetim güvenilir gıda çiftçi