Tarıma değer katanlar ödüllendirildi.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen Tarıma Değer Katanlar Ödüllendiriliyor Yarışması sonuçlandı. Atatürk Orman Çiftliği Müze ve Sergi Evi’nde düzenlenen törende Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, başarılı proje sahiplerine ödüllerini verdi.
Bakan Eker törende yaptığı konuşmada, kırsal alanda 10 binlerce tarım personelinin çalıştığını belirterek, alandaki çalışmaların bu projelere örnek olacağını söyledi.
Tarıma Değer Katanlar Ödüllendiriliyor yarışması için 52 İl Müdürlüğünden 11’i kadın, 48’i erkek olmak üzere 59 bireysel çalışma ve 43 adet projeli çalışmadan oluşan toplam 102 adet çalışma/proje aday gösterildi.
Jürinin 16 Nisan 2015 günü UTEM’de yaptığı değerlendirme toplantısı sonucunda ödüle değer görülen çalışma ve projeler belirlendi.
Yerli üretim mersin balığından elde edilen havyarın, 2027'de...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Azerbaycan programı...
Devamını Oku ->
Küçükbaş hayvancılık üzerine başarılı projelere imza atan Tarım...
Devamını Oku ->
Nesli tehlike altındaki salep orkidelerini korumak amacıyla...
Devamını Oku ->
5. İstanbul Uluslararası Su Forumu İstanbul’da "Su Dirençliliğini...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Van’da Kırsal’da Bereket...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığı ile Millî Eğitim Bakanlığı tarım...
Devamını Oku ->
Yaz ayları yaklaşırken orman yangınlarına ilişkin tedbirler de...
Devamını Oku ->