Tarımsal öğretimin yıldönümüne müzikli kutlama

19 January Thursday, 2023
Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli Tarımsal Öğretimin 177. Yılı etkinliklerinde halk müziği konseri düzenledi.
Tarımsal öğretimin yıldönümüne müzikli kutlama
Haber: Samsun İl Enformasyon
 
Tarımsal Öğretimin 177. Yılı kapsamında etkinlikler devam ediyor.

Etkinliklerin Samsun’daki ayağında İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli vatandaşlara müzik ziyafeti verdi. Şef Ali Rıza Gündoğdu’nun yönettiği koro bütün yöreleri kapsayan türkülerden örnekler sundu.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezinde düzenlenen konserde türkü de söyleyen Vali Yardımcısı Şevket Cinbir “Millet olarak yapacak çok işimiz var, bu işlerin en önemlilerinden birisi de tarımsal üretimin arttırılması. Öyle bir milletiz ki dünya da hiçbir insan aç ve açıkta kalmasın istiyoruz. Biz öyle aziz Türk milletinin evlatlarıyız. Dolayısıyla, bunu gerçekleştirmenin yolu da çok çalışmaktan geçtiğine inanıyoruz. Bizler gök mavi, dal yeşil, tarla sarı kuşların çiçeklerin diyarı olan bir memleketi yeniden inşa etme azmindeyiz hep beraber. Burada bulunan herkes bunun için çalışıyor. Tabi hedefimizi yakalayabilmemiz için çalışanlarımızın moral ve motivasyonu çok önemli. Bende buraya çıkarak burada bu moral ve motivasyonun artışına bir nebze de olsa katkı sağlayabileceksem kendimi bahtiyar hissediyorum” dedi.

Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam da konserle birliktelik havası yakaladıklarını söyleyerek şunları ekledi: “Tamamı Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personelinden oluşan koromuzla bir konser tertip ettik. Bu konser ile çalışanlarımızın moral ve motivasyonuyla birlik beraberlik duygusunu pekiştirdik. Tarımsal öğretimin 177. yıl dönümü dolayısıyla 19 Mayıs Üniversitesi’nin de desteği ile tarımsal öğrenimi bir tarım bayramı şekline getirdik. Arkadaşlarımızdan ve diğer kurum amirlerinden çok olumlu tepkiler var. Bu etkinliğin aynı zamanda diğer kurumlara da örnek olmasını temenni ediyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”
tarım orman il samsun konser tarımsal eğitim