Tarım Kredi Kooperatifleri, tarımsal sulamada tasarruf ve üretimde verimliliği artırmak için Aksaray'da kurduğu fabrikasında damlama sulama ve yağmurlama sistemleri üreterek, Türkiye'nin her yerine ücretsiz proje hizmeti veriyor.
Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, tarımsal sulamada tasarruf ve üretimde verimliliği artırmak için Aksaray'da kurduğu fabrikasında damlama sulama ve yağmurlama sistemleri üreterek, Türkiye'nin her yerine ücretsiz proje hizmeti veriyor.
Tarım Kredi Damlama Sulama A.Ş, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği'nin bir iştiraki konumunda.
Tarım Kredi Damlama Sulama A.Ş Müdürü Metin Tonba, Türkiye'nin geleceği için önemli olan sulama sistemleri üzerine yoğunlaştıklarını ifade etti.
Tonba, damlama sulama ile sağlanan enerjinin, su, gübre ve iş gücü tasarrufunun maliyetleri önemli ölçüde azalttığını, doğal kaynakları koruyarak, verimliliği artırdığını kaydetti.
Dünya Sulak Alanlar Günü’nde Tarım ve Orman Bakanı İbrahim...
Devamını Oku ->
Üretim planlamasının su ürünlerinde de başarılı olduğunu belirten...
Devamını Oku ->
Devlet Su İşleri Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, kurumunun...
Devamını Oku ->
Antalya'da etkili olan sel, su baskını, fırtına ve hortum evler...
Devamını Oku ->
Toprak Mahsulleri Ofisi hububat üretimi açısından yağışları...
Devamını Oku ->
Doğu Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü tarafından adaptasyon...
Devamını Oku ->
Orman Genel Müdürlüğü ile Ormancılığı Geliştirme ve Orman...
Devamını Oku ->
Kırşehir'deki Malya Tarım İşletmesi, yetiştirdiği yerli ırk...
Devamını Oku ->