Tekirdağda Tarımsal Yayımı Etkinleştirme Projesi kapsamında ataması yapılan mühendis ve veteriner hekimler sözleşme imzalayarak göreve başladı.
Tekirdağ'da "Tarımsal Yayımı Etkinleştirme Projesi" kapsamında ataması yapılan mühendis ve veteriner hekimler sözleşme imzalayarak göreve başladı.
Ataması yapılan personelin sözleşme imzalama törenine; Gıda Tarım ve Hayvancılık Tekirdağ İl Müdürü Cevdet Soyak ve İl Müdürlüğü yetkilileri katıldı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Tekirdağ İl Müdürü Cevdet Soyak, TAR-GEL projesi kapsamında bu yıl, 3 mühendis, 20 veteriner hekim olmak üzere toplam 23 personelin Tekirdağ genelinde köy ve beldelerde çalışmak üzere sözleşme imzalayarak göreve başlayacaklarını söyledi.
Soyak, yeni başlayan personelle birlikte Tekirdağ'da 71 mühendis, 41 veteriner hekim olmak üzere toplam 112 TAR-GEL personelinin görev yaptığını kaydetti. Cevdet Soyak, göreve başlayan personelin, çiftçiye hizmetin yerinde verilmesi, çiftçinin yerinde bilgilendirilmesi sağlamak amacıyla en uç nokta olan köy ve mahallelerde hizmet vereceğini vurguladı.
Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Turgay Türkyılmaz, 11...
Devamını Oku ->
Gıda denetimleri titizlikle sürdürülüyor. Antalya’daki...
Devamını Oku ->
Bursa Uludağ’ın eteklerine bal ormanı kuruldu. Bursa Orman Bölge...
Devamını Oku ->
“Kırsal Alanlarda Mevsimlik Tarımsal Kapasitelerin...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığı, "Halk Elinde Islah Projeleri"ne toplam...
Devamını Oku ->
Gıdada uygunsuzluğa izin vermeyen ekipler, Antalya'da 275...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Avrupa Birliğince...
Devamını Oku ->
Tarım sigortaları kapsamında kasımda üreticilere 4,2 milyar lira...
Devamını Oku ->