Ordu İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından Kabadüz ilçesinde 13 ton sertifikalı patates üreticilere dağıtıldı.
Ordu'da sertifikalı patates tohumu dağıtımına devam ediliyor. Dağıtım yapılan adres bu kez Kabadüz ilçesi oldu. Ordu İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Müdürü Şube müdürü Ekrem Oğurlu'nun katılımıyla 13 ton patates üreticilere verildi. Oğurlu burada yaptığı açıklamada, il genelinde 20 bin dekar alan üzerinde patates ekimi gerçekleştiğini, Gölköy, Gürgentepe, Ulubey, Kabadüz, Fatsa, Çamaş, Korgan, Kumru, Kabataş ve Çaybaşı ilçelerimizde 60 ton sertifikalı patates tohumu dağıtımı gerçekleştirildiğini söyledi.
Kabadüz Gıda Tarım ve İlçe Hayvancılık Müdürü Bilal Çelik ise, ilçesinde patates yetiştiriciliğinin yoğun olarak yapıldığını belirterek, sertifikalı patates tohumundanüreticilerin yüksek verim aldığını kaydetti.
13 ton tohumluk patates 3 saat gibi kısa süre içerisinde dağıtımı tamamlandı.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Kars’ta "Güvenli Elektronik...
Devamını Oku ->
Kabuklu fındık alım fiyatı TMO tarafından açıklandı. Alım...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, kahverengi kokarca...
Devamını Oku ->
Konya’nın Karatay ilçesi Esentepe köyünde çiftçilik yapan Handan...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Antalya Kaş ve Isparta...
Devamını Oku ->
Küresel iş birliklerinin geliştirilmesi amacıyla İspanya’da...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, ailelerin doğayla...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı: “Dost ülke İspanya’nın...
Devamını Oku ->