Samsun tarım fuarında Web Tarım TV'ye önemli açıklamalar yapan Samsun Valisi İbrahim Şahin, ''İnsanlar TV izlemeyi bıraktı. İnternet üzerinden ve cep telefonları üzerinden izliyorlar. Bu bir avantaj'' dedi.
Haber: Özcan KAHYA
Kamera: Ümit YILDIRIM & Tuncay ÖZDEVECİ
Bir dönem TRT genel müdürlüğü yapan Şahin, yayıncılığın önemine dikkat çekerek Web Tarım TV’nin kuruluş ve altyapı sürecine katkıda bulunduklarını hatırlattı.
Samsun’un bulunduğu havza hakkında bilgi veren Şahin, Kızılırmak deltasının ülke tarımına etkisinin altını çizdi. Şahin, “Tarım fuarı yeniliklerin ve gelişmelerin yaygınlaşması için önem arz ediyor. Klasik tarım uygulamaları yerini modern tekniklere bırakıyor. Bu bilgilerin çiftçilerle buluşması gerekiyor. Ekonomik olarak da sonuçların alınması sevindirici” diye konuştu.
Tarım ve Orman Bakanlığının gücünü bilimle birleştirdiği proje...
Devamını Oku ->
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu IPARD III Programı...
Devamını Oku ->
Türkiye'nin en değerli koçlarının yetiştiği Bandırma Koyunculuk...
Devamını Oku ->
Safkan Arap atı yetiştirilen TİGEM'e bağlı Karacabey Tarım...
Devamını Oku ->
Çiftçileri her alanda destekleyen Tarım ve Orman Bakanlığı...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çalışan, üreten kadınların...
Devamını Oku ->
"Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesinin...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Cumhurbaşkanlığı ev...
Devamını Oku ->