‘10. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması’ ödülleri sahiplerini buluyor

23 October Tuesday, 2018
Tarım ve Orman Bakanlığı, Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından 2009 yılından beri düzenlenen “Tarım ve İnsan” temalı fotoğraf yarışması jüri toplantısı gerçekleştirildi.
‘10. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması’ ödülleri sahiplerini buluyor Haber: Volkan AKSAN
Fotoğraf: İbrahim BAĞCI
Kamera : Caner TOPGÜMÜŞ


Bu yıl 10.’su düzenlenen ve geleneksel hale gelen Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması 6 farklı kategoride jüri karşısına çıktı.

Jüri tarafından, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Denizbank çalışanları, genel, çiftçi, öğrenci, tematik kategorilerinde 669 fotoğraf severin 2 bin 933 eseri değerlendirildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı İsa Sertkaya’nın jüri başkanlığını yaptığı yarışmada; devlet sanatçısı Ozan Sağdıç, fotoğraf sanatçısı Mehmet Arslan Güven ve Denizbank Kültür ve Sanat Danışmanı Perihan Yücel jüri üyesi olarak yer aldı.

Yarışmada dereceye giren eserlere birincilik ödülü olarak 10 bin TL, ikinciye 8 bin TL ve üçüncü yarışmacıya 6 bin TL olmak üzere toplamda 88 bin TL tutarında Denizbank hediye çeki verilecek.

 “Tarım ve İnsan” konulu yarışmanın 10. yılına özel olarak kültürel bir etkinliğin de düzenleneceği programa, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli de katılacak.

Yarışmanın sonuçları 26 Ekim 2018 tarihinde açıklanacak.
 
Tarım ve insan fotoğraf yarışma jüri