Bu yıl 4.sü düzenlenin Afyonkarahisar Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı,117 firmanın katılımıyla açıldı. Fuara Afyonkarahisar ve çevre illerden 65 bin ziyaretçi bekleniyor.
Afyonkarahisar'da 4. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı, törenle açıldı. Vali Yardımcısı Erhan Günay, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünce Kültürpark ve Fuar Alanı'nda düzenlenen törende, tarım sektörünün gıda, sanayinin ise ham madde ihtiyacının karşılaması açısından stratejik öneme sahip olduğunu söyledi.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da, Afyonkarahisar'ın tarım ve hayvancılığıyla öne çıktığını dile getiren Çoban, "2003'ten sonra 18 ilçemizin her bölgesinde göletler ve sulama tesisleri yapıldı. Artık teknolojik sulama gerçekleşiyor" dedi.
Açılış konuşmalarının ardından fuarın açılışı gerçekleştirildi ve stantlar gezildi.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın da katıldığı "Gelecek...
Devamını Oku ->
Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü, piyasa ihtiyacını karşılamak...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Tarım İşletmeleri Genel...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Malatya’da temaslarda...
Devamını Oku ->
Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü safkan Arap tayı satışından 39...
Devamını Oku ->
İşletmelerinde 400 binden fazla küçük ve büyükbaş hayvan...
Devamını Oku ->
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni ziyaret eden Tarım ve Orman...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: Öngörülerimiz tutarsa bu yılı 140...
Devamını Oku ->