Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Muğlada boş arazide bulunan okul sütleriyle ilgili açıklama yaptı. Bakanlık, Muğlada sütlerin depolama şartlarına uygun olmadığının Marmaris İlçe Müdürlüğü tarafından tespit edildiğini ve söz konusu sütlerin yedi emine alınarak, tetkik için laboratuvara gönderildiği bildirildi.
Marmaris'teki ilköğretim okullarında dağıtılmak üzere ilçeye getirilen binlerce koli okul sütünü boş arazide görenler, zabıta ekiplerine haber verdi. Sütlerin bulunduğu yere gelen zabıta ekipleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkililerine bilgi verdi.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Marmaris İlçe Müdürlüğü yetkilileri, konuyla ilgili araştırma başlatırken, kaç gündür açık alanda beklediği bilinmeyen 57 bin kutu okul sütüne, zabıta ekipleri el konuldu.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Muğla'nın Marmaris ilçesinde okullara dağıtılmak üzere hazırlanan 57 bin adet okul sütünün açık arazide bekletildiği haberleri üzerine, söz konusu sütlerin yedi emine alındığını ve numunelerin tetkik için laboratuvara gönderildiğini bildirdi.
Bulunan sütlerin depolama şartlarına uygun olmadığının Marmaris İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından tespit edildiğini vurgulayan Bakanlık, söz konusu sütlerin yedi emine alınarak yeniden numuneler alındığını ve tetkik için laboratuvara gönderildiğini kaydetti.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Muğla'da sütlerin depolama şartlarına uygun olmadığının Marmaris İlçe Müdürlüğü tarafından tespit edildiğini ve söz konusu sütlerin yedi emine alınarak, tetkik için laboratuvara gönderildiği bildirildi.
Bakanlık, analiz sonuçlarının kamuoyuyla paylaşılacağını belirten, programın aksamasına mahal verilmeden gerekli tedbirlerin alınacağını kaydetti.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın da katıldığı "Gelecek...
Devamını Oku ->
Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü, piyasa ihtiyacını karşılamak...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Tarım İşletmeleri Genel...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Malatya’da temaslarda...
Devamını Oku ->
Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü safkan Arap tayı satışından 39...
Devamını Oku ->
İşletmelerinde 400 binden fazla küçük ve büyükbaş hayvan...
Devamını Oku ->
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni ziyaret eden Tarım ve Orman...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: Öngörülerimiz tutarsa bu yılı 140...
Devamını Oku ->