Bayraktar, kurbanlıkların hayvan başına büyükbaşta 2 bin lira ile 10 bin lira arasında, küçükbaşta ise 250 lira ile 1200 lira arasında olduğunu kaydetti
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, kurbanlık fiyatlarının iller bazında bu bayramda genel olarak geçen yıla yakın ya da daha düşük seyredeceğinin tahmin edildiğini bildirdi.
Bayraktar, kurbanlıkların hayvan başına büyükbaşta 2 bin lira ile 10 bin lira arasında, küçükbaşta ise 250 lira ile 1200 lira arasında olduğunu kaydetti.
Şemsi Bayraktar düzenlediği basın toplasında, kısa süre içinde milyonlarca hayvanın kurban olarak kesildiğini, bu talebin karşılanması için yoğun emek harcandığını anlattı.
Bayraktar, Okul Sütü Programı'na ilişkin olarak da TZOB'un programı çok önemsediğini ve bu olumlu adımı sonuna kadar desteklediğini vurguladı.
Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Turgay Türkyılmaz, 11...
Devamını Oku ->
Gıda denetimleri titizlikle sürdürülüyor. Antalya’daki...
Devamını Oku ->
Bursa Uludağ’ın eteklerine bal ormanı kuruldu. Bursa Orman Bölge...
Devamını Oku ->
“Kırsal Alanlarda Mevsimlik Tarımsal Kapasitelerin...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığı, "Halk Elinde Islah Projeleri"ne toplam...
Devamını Oku ->
Gıdada uygunsuzluğa izin vermeyen ekipler, Antalya'da 275...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Avrupa Birliğince...
Devamını Oku ->
Tarım sigortaları kapsamında kasımda üreticilere 4,2 milyar lira...
Devamını Oku ->